Mantelzorger der liefde nu in 62 bibliotheken te leen! 💙

568 759 Mantelzorger der Liefde

Ik kreeg 2 brieven van NBD Biblion, de organisatie die het aanbod aan boeken selecteert voor de bibliotheken in Nederland. In de eerste het bericht dat een onafhankelijk recensent, Drs. M.H. Langelaan, mijn boek ‘Mantelzorger der liefde’ gelezen had en goed bevonden om op te nemen in het NBD-assortiment.

Uit de recensie: “… Verdriet, angst, frustratie, onwetendheid, verwondering, ontroering en plezier zijn enkele van de emoties die de revue passeren. Naast haar eigen ervaringen, blogs en een lied, bevat het boek vier verslagen van interviews met verpleegkundigen, een kunstenares, een arts en een clown die met dementerenden werken. Het resultaat is een fraai vormgegeven, zeer toegankelijk boekje vol met persoonlijke ervaringen, tips en informatie voor mantelzorgers van mensen met dementie.

Brief 2 was de inkooporder: maar liefst 62 bibliotheken (van de 154) hebben Mantelzorger der liefde besteld. Fantastisch toch dat mijn boek op zoveel plekken in het schap komt te staan, dat zoveel mensen het kunnen lenen en lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.