in de media

Leuke win-actie in magazine Leef! van de Service Apotheek!
716 1024 Mantelzorger der Liefde

Wil je kans maken om mijn boek Mantelzorger der liefde te winnen? Doe dan het volgende: 1. Ga naar je Service Apotheek 2. Haal het magazine Leef! (gratis op de balie) 3. Doe mee aan de win-actie! 

read more
Ingrid Keestra in een artikel over mantelzorg op RTL Nieuws!
914 744 Mantelzorger der Liefde

“Vroeger dacht ik dat ik het vreselijk zou vinden als ze me niet meer zou herkennen, maar nu het zover is, valt het me toch minder zwaar. Ik ben nu blij met heel kleine dingen, een blik, een knikje. Dan…

read more
In het kader van de boekenweek: lezing voor de Bibliotheek Hof van Twente op 26 maart
1024 682 Mantelzorger der Liefde

“Hier kan ik echt wat mee, die positieve tips!” was een van de uitspraken van iemand die er gisteravond bij was in de Bibliotheek in Goor! Het was een gemêleerd publiek van mensen die werken met mensen met dementie tot…

read more
Live interview op Radio Hengelo over Mantelzorg-petitie
1024 693 Mantelzorger der Liefde

Vanochtend op Radio Hengelo live telefonisch geïnterviewd over de Mantelzorg-petitie. Het is nodig dat mantelzorgers ook eens zonder gedoe een week vrij van mantelzorg kunnen zijn. Dan kunnen zij ook eens ontspannen en houden ze het zelf ook langer vol!…

read more
Aankondiging in Hofgids van lezing in de bibliotheek Hof van Twente op 26 maart
653 779 Mantelzorger der Liefde

Als klein meisje was Ingrid Keestra al dol op lezen! Daarom vindt ze het leuk dat de Bibliotheek Hof van Twente haar vroeg om i.h.k.v. de boekenweek een lezing te houden over haar boek ‘Mantelzorger der liefde’ op dinsdag 26/3…

read more
De letter D van mijn Mantelzorger-alfabet voor Mantelzorgelijk!
800 450 Mantelzorger der Liefde

Klik op deze link om mijn nieuwe blog, de letter D, te lezen. 

read more
13 februari: artikel in het AD!
289 1024 Mantelzorger der Liefde

Gisteren werd ik geïnterviewd over de combinatie van mantelzorg en werk: soepelheid is een vereiste!

read more
9 februari: Interview bij Radio Hengelo!
1024 1024 Mantelzorger der Liefde

Vandaag hadden Ignar Rip en ik een vrolijk interview op Radio Hengelo over Mantelzorgen met muziek! Jos Klaczynski en Chris van Pelt namen wel ruim 20 minuten uitzendtijd voor ons en vroegen ons van alles over hoe je muziek kunt inzetten…

read more
8 februari: artikel in Hart van Hof van Twente
870 692 Mantelzorger der Liefde

Mooie terugblik én vooruitblik op ‘Mantelzorgen met muziek’ dat ik samen met Ignar Rip organiseerde. Klik op deze link om het hele artikel te lezen.

read more
4 februari: lezing bij de Protestantse Kerk Diepenheim
606 750 Mantelzorger der Liefde

De avond waarop ik mocht spreken voor de Protestantse gemeente Diepenheim verliep zo mooi, met zulke goede diepgaande gesprekken, dat ik gewoon vergeten ben een foto te maken, dus jullie moeten het doen met deze, die ik van tevoren maakte 😊

read more
Geslaagde thema-middag ‘Mantelzorgen met Muziek’ in Goor!
1024 683 Mantelzorger der Liefde

“Hier heb ik zoveel aan gehad” & “Wát een pakkend verhaal” hoorde ik na afloop van de thema-middag met Ignar Rip over de kracht van muziek bij mensen met dementie! 46 deelnemers hadden plezier en lieten zich inspireren over mantelzorgen…

read more
Artikel in de Tubantia van 26 januari 2019
576 1024 Mantelzorger der Liefde

Vandaag een klein artikeltje in de Tubantia over de thema-middag die ik organiseer met Ignar Rip op 29/1 en hóp, alweer nieuwe aanmeldingen op de mail! De teller staat nu op 43, maar je kunt er nog bij in de Raadszaal…

read more