in de media

10 november 2017   Mantelzorgerslunch bij Mezzo, ter ere van de Dag van de Mantelzorg

De onthulling van het Mozaïek van mooie Mantelzorgmomenten, 100 mantelzorgers die gezellig met elkaar praatten, interviews door Antje Monteiro en een lachworkshop als toetje!

8 november 2017  Bij toneelvoorstelling ‘Met de mantel der liefde’ van Kurt Defrancq in het Wilminktheater in Enschede

Vanavond kwamen de winnaars van onze Facebookactie naar Enschede voor de voorstelling ‘Met de mantel der liefde’ van Kurt Defrancq. Het was een heel intiem verhaal over de liefde van een zoon die voor zijn zieke vader zorgt, begeleid door cellomuziek en met veel impact op de toeschouwers!

25 oktober, interview “Ik mis je” voor VROUW

https://vrouw.nl/video/ik-mis-je/48098/ze-wist-niet-dat-ik-haar-dochter-was

 

Ingrid Keestra was zaterdagmorgen te gast bij Radio Hengelo TV in het programma Goedemorgen Hengelo bij Jos Klaczynski. Ze is auteur van het boek Mantelzorger der Liefde. Ingrid is mantelzorger van een moeder met Alzheimer. In het boek staan tips hoe je een ziekte als alzheimer positiever kunt benaderen. Ze deelt haar eigen ervaringen en geeft tips van onder meer een dementiecoach, een praktijkverpleegkundige, een dementieclown en een zangeres.

Geplaatst door Radio Hengelo TV op zaterdag 23 september 2017

15 september 2017, Het actieve platform voor mantelzorgers Mantelzorgerlijk heeft ‘Mantelzorger der liefde’ tot leestip uitgeroepen!

9 september 2017, Vanmiddag live geïnterviewd op Hofstreek FM, door Robert van der Reest en Vera Arentsen in het programma HVT Politiek en Nieuws.

10 november 2017  Gesprek op Radio Oost met Bert Eeftink, n.a.v. de Dag van de Mantelzorg. Klik op deze regel om het te beluisteren.

6 november 2017  Zorgcentrum De Posten in Enschede

Bij De Posten ging de Week van de Mantelzorg goed van start met een workshop met de mantelzorgers! #openheid #alzheimer #dementie #mantelzorg

3 november 2017, Huis-aan-Huis Enschede


Heel Enschede heeft het huis-aan-huis kunnen lezen 
Ingrid Keestra als gastspreker bij de start van de Week van de Mantelzorg bij Zorgce
ntrum De Posten in Enschede!

21 september 2017,  Trots dat mijn boek in deze lijst van Alzheimer Nederland staat!

Boekentips: nieuwe boeken over dementie rondom WAD

19 september 2017,   op Goorsnieuws.nl

13 september 2017, in het Hofweekblad

6 september 2017, op Goorsnieuws.nl