in de media

13 februari: artikel in het AD!
289 1024 Mantelzorger der Liefde

Gisteren werd ik geïnterviewd over de combinatie van mantelzorg en werk: soepelheid is een vereiste!

read more
9 februari: Interview bij Radio Hengelo!
1024 1024 Mantelzorger der Liefde

Vandaag hadden Ignar Rip en ik een vrolijk interview op Radio Hengelo over Mantelzorgen met muziek! Jos Klaczynski en Chris van Pelt namen wel ruim 20 minuten uitzendtijd voor ons en vroegen ons van alles over hoe je muziek kunt inzetten…

read more
8 februari: artikel in Hart van Hof van Twente
870 692 Mantelzorger der Liefde

Mooie terugblik én vooruitblik op ‘Mantelzorgen met muziek’ dat ik samen met Ignar Rip organiseerde. Klik op deze link om het hele artikel te lezen.

read more
4 februari: lezing bij de Protestantse Kerk Diepenheim
606 750 Mantelzorger der Liefde

De avond waarop ik mocht spreken voor de Protestantse gemeente Diepenheim verliep zo mooi, met zulke goede diepgaande gesprekken, dat ik gewoon vergeten ben een foto te maken, dus jullie moeten het doen met deze, die ik van tevoren maakte 😊

read more
Geslaagde thema-middag ‘Mantelzorgen met Muziek’ in Goor!
1024 683 Mantelzorger der Liefde

“Hier heb ik zoveel aan gehad” & “Wát een pakkend verhaal” hoorde ik na afloop van de thema-middag met Ignar Rip over de kracht van muziek bij mensen met dementie! 46 deelnemers hadden plezier en lieten zich inspireren over mantelzorgen…

read more
Artikel in de Tubantia van 26 januari 2019
576 1024 Mantelzorger der Liefde

Vandaag een klein artikeltje in de Tubantia over de thema-middag die ik organiseer met Ignar Rip op 29/1 en hóp, alweer nieuwe aanmeldingen op de mail! De teller staat nu op 43, maar je kunt er nog bij in de Raadszaal…

read more
Kennismaking met Barbara Oppelaar
1024 794 Mantelzorger der Liefde

Vanmiddag ontmoetten Barbara Oppelaar en ik elkaar in het echt, terwijl we elkaar al jaren kennen van Twitter. Het was verbazingwekkend hoe vertrouwd dat gelijk voelde! Zij schreef het boek ‘De dementie van Jet en Harrie’, dat ik nu met…

read more
29 januari: gratis themamiddag ‘Mantelzorgen met muziek’ met Ignar Rip
1024 1024 Mantelzorger der Liefde

Ben jij mantelzorger of zorgprofessional van iemand met dementie? Of gewoon geïnteresseerd om te leren hoe je met muziek de zorg plezieriger, gemakkelijker en dus minder zwaar kunt maken? Laat je dan op dinsdag 29 januari a.s. inspireren door Ignar…

read more
De letter B van het Mantelzorger-Alfabet!
800 450 Mantelzorger der Liefde

De letter B van mijn Mantelzorger-Alfabet voor Mantelzorgelijk!  (Iedere 3 weken behandel ik a.d.h.v. een letter zaken waar je tegenaan loopt als mantelzorger). Klik op deze link om de blog te lezen.

read more
Artikel in Zilver Magazine
1024 934 Mantelzorger der Liefde

Mooi blad hoor dat nieuwe Zilver Magazine  & ik sta erin dit keer! Officieel is het blad bedoeld voor Tukkers boven de 65, maar ik vind het ook zeker leuk voor jonger dan dat!  Je kunt hem gratis ophalen in de bibliotheken…

read more
1e blog voor Mantelzorgelijk: De letter A!
800 450 Mantelzorger der Liefde

Hier is ie dan: mijn eerste blog voor het informatieve en empathische platform Mantelzorgelijk! Ik ga een Mantelzorger-Alfabet schrijven, iedere 3 weken behandel ik a.d.h.v. een letter zaken waar je tegenaan loopt als mantelzorger. Klik op deze link om de…

read more
Artikel over mantelzorg online bij Hoe Werkt Nederland?
960 960 Mantelzorger der Liefde

Voor Hoe Werkt Nederland werd ik geïnterviewd over de combinatie werk-mantelzorg. “De moeder van Ingrid heeft Alzheimer. Ingrid ging steeds meer voor haar zorgen. Op haar werk was ze vaak moe, maar een open en eerlijke houding tegenover haar werkgever…

read more